HSA Oy

SÄHKÖAGGREGAATIT VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN

POWERI

Tuotevalikoimamme sisältää sekä besiini että dieselmoottorikäyttöiset aggregaatit kiinteään asennukseen tai liikuteltaviksi työmaalla.
Traktorigeneraattorit ja hitsausaggregaatit kuuluvat myös tuotevalikoimaamme.

 

Poweri 2801H
Ammattikäyttöön suunnitelluissa POWERI -aggregaateissamme käytämme kestäviä ja turvallisia rakenteita korkealuokkaisia komponentteja.

Vakio bensiinimoottorit ovat

ja vakio dieselmoottorit

ilma tai vesijäähdytteisinä.

EW220DCH


Käyttämämme moottorit ovat valmistajien teollisuusmalleja joiden käyttöikä on monin kertainen verrattuna vastaaviin vakiomalleihin.

Generaattoreina käytämme pääsääntöisesti MeccAlte tahtigeneraattoreita joiden hetkellinen ylikuormitettavuus [Imax] on jopa 380% x [In]
Poweri aggregaatit on tehty käyttöturvallisiksi ja kestäviksi kovissakin käyttöolosuhteissa sekä Suomen sähköjärjestelmiin sopiviksi.Vakioaggregaattien lisäksi olemme erikoistuneet asiakaskohtaisten vaatimusten ja käyttötarkoituksen mukaan räätälöityihin aggregaatteihin. Äänieristetyt sekä vedettävät vaunumallit kuuluvat myös toimitusohjelmaamme.
 


Valikoimaamme kuuluu tietenkin myös usean merkkisiä TRAKTORIKÄYTTÖISIÄ generaattoreita, joita sekä valmistamme että muutamme Suomen olosuhteisiin ja sähköjärjestelmään toimivuuden ja turvallisuuden kannalta sopiviksi.
 

AUTOMAATIO ja OHJAUS

Aggregaatin käyttöön liittyvät automaatio ja sähköjärjestelmät ovat keskeinen osa osaamistamme. Kaikkiin valmistamiimme malleihin on saatavissa monipuoliset lisävarusteet. Valikoimastamme löytyvät mm:

  • Kauko-ohjaukset
  • Puhelinohjaukset (Lankapuhelin / GSM)
  • Kuormasta käynnistykset
  • Varavoima-automatiikat
  • Verkonvaihto-automatiikat
  • PC-ohjaus / monitorointi
  • Verkonvaihtokytkimet
  • Sähkökeskukset


Jos tarvittavaa mallia ei löydy valmiista valikoimastamme, suunnittelemme ja toteutamme sen tarpeen ja kohteen mukaisesti. Laitteistojen sovelletut versiot, esim. asennuskohteen ohjaus- / häiriötieto liittymien modifiointi toimitettavaan yksikköön ovat osa jokapäiväistä toimintaamme.
 

 

 

TUONTIAGGREGAATIT

Tehoalueelle 20 – 2000 kVA tuomme maahan, myymme ja huollamme mm. korkealuokkaisia PRAMAC varavoimalaitteita joihin tarvittaessa teemme asiakaskohtaiset sekä mekaaniset että sähköiset muutokset.
 

Pramac on eräs Euroopan suurimmista ja merkittävimmistä aggregaattivalmistajista jonka laaja mallisto täydentää tarvittaessa Poweri tuote - sarjaa. Vakiomoottoreina käytetään Deutz ja Volvo dieselmoottoreita sekä Meccalte generaattoreita.
 
HUOLTO

Ammattitaitoinen ja kokenut huolto -ja varaosapalvelumme ei jätä asiakastamme yksin jos ongelmia ilmenee. Huoltopisteessämme huolletaan keskitetysti koko Suomen alueelta lähetettyjä aggregaatteja sekä generaattoreita. Pitkäaikaisen kokemuksen sekä laajan tuntemuksen myötä olemme saaneet hoidettavaksemme useiden aggregaattimerkkien takuu ym. huollot.

2.1 AGGREGAATIT